понеделник, март 09, 2009

ДОМИНАНТА ОГЪН

ДОМИНАНТА ОГЪН/ВЪЗДУХ ВЪЗДУХ/ОГЪН Разбирате се добре с много взаимни отстъпки. Огънят вдъхновява логиката и идеите на Въздуха, а Въздухът разпалва пламъка на Огъня. Взаимно подкрепяте своите проекти и идеи. Въздухът проявява разбиране към спонтанните изяви на Огъня. Приятно ви е да сте заедно, имате главозамайващи идеи, които прилагате на практика. Можете да прекалите и да се превърнете в екстравертна двойка, която обикаля безспир и не обръща внимание на чувствата и на смисъла на нещата.
ДОМИНАНТА ОГЪН/ЗЕМЯ - ЗЕМЯ/ОГЪН Вие сте различни, макар и свързани един с друг. Вдъхновението на Огъня дава сили на Земята и вие можете да превърнете мечтите си в реалност. Всеки има това, което липсва на другия: Огънят има въображение, надежда и спонтанност, а Земята е стабилна и практична. Внимавайте бързина¬та и страстта на Огъня да не изгорят Земята, а Земята да не загаси Огъня с инертността и съпротивата си.


ДОМИНАНТА ОГЪН/ВОДА - ВОДА/ОГЪН Вашата комбинация е емоционална. Вие сте изключително фрапантна двойка, вълнуваща и страстна. Можете да бъдете съзидателни и интуитивни, притежавате достатъчно чувства и вдъхновение, които да споделите с останалите. Изключителната енергия, която излъчвате, може да бъде многостранно оползотворена, но не се поддавайте на истерия. Случва се да действувате и да се вълнувате без каквото и да е чувство за мярка. Вода¬та може да залее топлината на Огъня, а Огънят може да изпепели чувствата на Водата. И двамата сте трудно контролируеми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots