сряда, март 11, 2009





Когато сам наричаш „себе си" глупав, твоят невидим „критик" осъжда външното ти Аз. Не забравяй, че онова, за което мислиш, се увеличава.



Има една грандиозна лъжа - че сме ограничени. Единствените ни ограничения са онези, в които вярваме.


Причината за нашите страдания е умът ни - умът, който държи на предпочитанията си и не позволява на другите да бъдат такива, каквито са.

Истинската радост и нарастващото чувство на възторг, че си в мир със себе си и със своя свят, са дар за онзи, който подчинява материалния си свят на желанията на душата.



Отнасяй се с търпение и любов към всяка плашеща мисъл. Упражнявай се да гледаш на страховете си като страничен наблюдател и ще видиш как се разсейват.

Ти създаваш мислите си, мислите ти създават твоите намерения, а намеренията създават твоята реалност.

За да разгадаеш тайната на благоденствието, трябва да осъзнаеш, че не можеш да го откриеш извън себе си.



Изобилието, синхронността, безпристрастността и единението са работещи принципи във Вселената. Просто трябва да се настроиш на тяхната вълна и да им позволиш да действат чрез теб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots