понеделник, март 09, 2009

СЛЪНЦЕ В ОВЕН- ЛУНА В КОЗИРОГ- ВЕНЕРА В ОВЕН

Слънцето е целта, която преследвате в живота, вашата посока на действие и самоопознаване.
СЛЪНЦЕ В ОВЕН

Целта на моя живот е: да се движа смело напред, посрещайки всички предизвикателства.
Аз съм: смел, импулсивен, простодушен, с чувство за хумор, жизнен, ентусиазиран, агресивен, безчувствен, твърдоглав, въодушевен, праволинеен.
ЛУНА В КОЗИРОГ
Аз имам нужда да бъда: полезен, спартанец, амбициозен, работлив, организиран, земен, продуктивен, дисциплиниран, контролиран.
Чувствувам грижата за мен: когато ценят моята изпълнителност, когато ми се даде време за преценка, когато ме забелязват.
Аз се чувствувам най-удобно: където съм ефективен и продуктивен.
АСЦЕНДЕНТА
Асцендентът е третият компонент, определящ вашата същност. Той характеризира личността ви в обществото — как ви приемат хо¬рата и как вие самият приемате новите обстоятелства. Асцендентът е важен, защото нашето поле за изява е външният свят. Както вече споменахме, той може да бъде сравнен с цветен филтър, през който гледаме света, а светът, от своя страна, гледа нас.
Асцендентът е цялостният облик, който си създавате в общество¬то, вашето първо представяне, външното впечатление, което правите на околните.


АСЦЕНДЕНТ ЛЪВ
Моята първа реакция в дадена ситуация е: да управлявам, да играя централна роля.
Маската, която си слагам за обществото, изразява: великодушие, благородство, лоялност, театралност, щедрост, творчество, сила, властност, парадност.

ДУМИ ЗА ВЕНЕРА
Венера е индикатор за това как действувате и как реагирате в ед¬на сексуална връзка и следователно е много важна, но Слънцето, Луната и асцендентът са определено по-силни, те са водещите.
Венера се включва в играта, когато се влюбите и се свържете с друг човек. Тогава се чувствувате щастлив и се променяте цялостно - променяте дори начина си на обличане.
Венера е вашето сърце, тя определя как обичате, тя определя ва¬шия вкус и предпочитания, нещата, които ви доставят удоволствие и чувството ви за красота.

ВЕНЕРА В ОВЕН
Аз искам: поощрение, енергия, предизвикателство, действие, жиз¬неност, незабавна реакция, нов опит.
Аз харесвам: новото, силното, цветното, крещящото, уникалното.
Показвам любовта си: чрез ентусиазъм, възхищение, борба и по¬беда, насърчаване, забавление.
Чувствувам се обичан: ако ми се оказва специално внимание, ако ми се отделя специално време.

КЛЮЧОВИ ДУМИ ЗА МАРС
Марс показва каква е вашата сексуална реакция, но по начин раз¬личен от този на ВЕНЕРА. Тя е любовта и романтиката, докато Марс е действието — първичната сексуалност, заложена в нас. Вашият Марс е ясно изразен, когато предприемате някакво действие — работите, правите любов, строите, борите се, защитавате се. Най-силно¬то му влияние е когато се любите или преследвате някаква цел.
Марс показва как действувате, кое ви кара да се възпламените, каква е вашата мотивация и стил на поведение, когато сте ядосани или агресивни.

Ключова дума - командващ

Вие сте магнетичен, горд, земен и добре координиран. Добър и разсъдлив по природа, вие се стремите към успеха и с желание работите за това. Тъй като сте толкова практичен, вие рядко действате по импулс; така може да сте добър в бизнеса. Самоконтрол и самодисциплина са вашите ключови думи.
Тази позиция често предизвиква по-скоро възхищение, отколкото любов у срещуположния пол.
Силен и напорист сексуално, трябва да се научите да развиете скромност .
Марс е възвеличен в знака на Козирога и затова не губи своята енергия. Това е едно от най-добрите му възможни положения, но — както при Дева — може да означава и особена страст към работата.
В този случай обаче Козирогът не си пилее времето в подробности, които са без значение, а изгражда цялостна стратегия, работи дълго и упорито, за да постигне целите си и получава най-високото възможно възнаграждение за своя труд.
Нуждае се от Венера, която да му помогне да отпочине, да се отдаде на удоволствия и да се остави да бъде обичан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots