петък, март 20, 2009

Повече смелост







Не всеки може да си позволи да прави често промени в дома си или да се възползва от услугите на професионален интериорен дизайнер.
Пожелавам Ви приятни минути в преаранжиране на жилището си.
Можем много лесно и бързо да го осъществим необходимо е да бъдем по -смели

Съобразявайки се с хармонията и цветовете всеки от нас е способен на много изненади.




Цветовете говорят, ето как :

Жълто
Жълтото се асоциира със съзнанието, мъдростта и яснотата. Интересното е, че изостря апетита, така че е подходящ избор за кухнята или всекидневната.
Оранжево
Кой не иска да се наслаждава на живота в пълната му сила? Оранжевото вдъхва щастие, желание за социални контакти и освен това, дава енергия.
Зелено
Зеленото е цвета на баланса, съзерцанието и вътрешния мир. Дори и отделни, малки елементи в зелено, биха могли да върнат душевното Ви равновесие. Подходящ е за спалнята.
Червено

Ако търсите повече вълнение и силни усещания, за Вас е червения цвят. Той Ви прави по-жизнени, по-открити, придава кураж и самоувереност. Подходящ е за трапезария или друга стая, където се събират повече хора.


Синьо
Този цвят успокоява, връща доброто здраве и психическа стабилност. Направете спалнята си истински рай на спокойствието като я аранжирате в синьо.

Пурпурно
Пурпурното е цвета на креативността и вдъхновението. Говори за артистизъм, а бледолилавото действа успокояващо. Не забравяйте, обаче, че този тип терапия не е наука, за това подберете цветове, които наистина харесвате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots