вторник, февруари 10, 2009

Добронамеренно


Архангел МИХАЕЛ съдейства по всички въпроси, свързани с реализирането на житейската програма. Той подпомага брака, заниманията с музика и е патрон на истинските свещеници. Неговият ден за призоваване е неделя.

Архангел ГАБРИЕЛ наставлява чрез подсъзнанието и действа като пратеник на висшия A3. Той подпомага развитието на психическите способности. Домашните въпроси са под негова власт. Денят му е понеделник.

Ангел САМАЕЛ помага в проблеми, които изискват смелост и упорство; защитава физическото тяло; регулира отношенията ни с враговете, като отстранява агресията и злонамереността. Денят му е вторник.

Архангел РАФАЕЛ е лечителят. Той е влиятелен при всички видове комуникации, подпомага добрата мисъл и добрата реч, както паметта и концентрацията. Него¬вият ден е сряда.

Ангел САХИЕЛ може да бъде помолен за помощ по всички финансови въпроси, по правни въпроси, увеличава щастието и късмета. Неговият ден е четвъртък.
В този ден се призовава и архангел АЗАРИЕЛ. Той е помощник на медиумите.

Архангел ХАНИЕЛ е сътворител на красотата, на мира и хармонията, както и на любовта между хората и другите жизнени форми. Той може да се призовава за всички дейности, свързани с творчеството. Неговият ден е петък.

Ангел КАСИЕЛ помага, когато са необходими сила и мъдрост, за да се изпълнят задачите в живота. Той подпомага възрастните хора. Може да бъде помолен за разрешаване на проблеми със земята и за защита на дома. Неговият ден е събота.
Ангелската йерархия е в три триади - серафими, херувими, престоли; господства, сили и власти; начала, архангели и ангели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots