четвъртък, декември 03, 2009

Цветовите гами

Ако сетивата ни са цветовите гами на живота, то котвите са самите цветове.

Ако ги нямаше и тази способност на подсъзнанието не съществуваше, сърцата ни щяха да бият монотонно като тиктакащ часовник.

Сигурно сте забелязали една особеност на общуването, особено при интимното партньорство или дългите връзки с познати. Обикновено романтичните истории започват с интензивни преживявания, положителни емоции, често необичайно място и условия на срещата. Психологически това е силен момент,особено за момичетата, при които действа един специфичен модел, наречен „блян за неустоима история“... при необикновени условия жената си позволява да се държи по-освободено, опиянена от вярата и оправданието на този модел.View Photos Cute Pics Photo Sharing


Заедно с положителните моменти се натрупват и отрицателни. Много важно е умението да се създават емоции/котви/, които да съхраняват силните моменти.

С други думи, не е достатъчно да направите един изключителен жест за човека до вас, безценен го прави съхраненото изживяване на момента. Ако се научим да добавяме котва към силния момент, във върха на изживяването, то ние скоро ще разполагаме с цял набор от интензивни символи на прекрасни състояния. Понякога е достатъчно просто да използваме различни типове необичайни докосвания в точните моменти, за да превърнем тялото на човека в карта на емоциите. Представете си само после какво ще се случва при един масаж... :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots