понеделник, декември 14, 2009

Открий какво искаш

Има дни, в които лошото настрoение се стоварва като проклятие и слага прът в колелата на всяко ново начинание. Често причини за буреносните облаци над слънчевия ви живот просто няма. Кисели сте, станали сте с д... нагоре или просто ви се иска да заспите и да не се събуждате поне 100 години...

Има няколко начина да се отървете от това и те са:

1. Дайте си време

Спрете малко за почивка и опитайте да избутате собственото си Аз в центъра на света. Имате нужда да закрепите собствената си позиция и определено да обърнете достатъчно внимание на себе си. Помислете, помечтайте, съберете сили. Направете нещо любимо.

2. Пишете

Вземете лист и химикал и излейте тревогите си, когато ги видите върху белия лист, ще можете да погледнете на тях по-обективно и да се захванете за работа. Това е и начин да излеете отрицателните си емоции и да освободите себе си.

3. Поиграйте

Преоткрийте игрите, те са чудесен начин да изместите фокуса на вниманието от проблемите към нещо неангажиращо. И без това, когато сте напрегнати, трудно ще намерите решение. Пробвайте със судоку, пъзели, скрабъл, домино. Открийте забавна онлайн игра или опитайте нещо на открито.

4. Поговорете с някого

Споделената болка е намалена болка, а и докато разказвате имате възможност да погледнете проблема отстрани. Освен това, съветите на близките са безценни.

5. Списък с желания

Направете си списък с това, което искате да постигнете в най-скоро време и съответно – в по-дългосрочен план. Понякога лошото настроение е следствие от чувството за безизходица и безцелност. И след като сте ги записали, решете откъде да започнете.

6. Погрижете се за себе си

Пийте достатъчно вода и направете менюто си по-здравословно. Лошото хранене и лошият режим на живот често са причина и за лошото настроение.


1. Открий какво искаш

Трябва да знаеш какво е добре за теб самата.

2. Изглеждай готова

Грижи се за прическата си, пооправяй грима си и винаги епилирай краката си, за да не се окажеш неподготвена точно, когато не трябва.

3. Бъди готова

Значи – бъди уверена. За на изглеждаш като изчервена ученичка в най-важния момент.

4. Общувай

Няма как да срещнеш идеалния мъж (или който и да било) ако си стоиш вкъщи. Принцовете на бял кон избягват да звънят по вратите.

5. Опитай нещо различно

Ако ти се прииска да опитате нещо различно – като рафтинг или скейтинг – просто го направи. На такива места човек среща интересни хора.

6. Избягвай да изглеждаш отчаяна

Не се съгласявай да изпиеш питие с всеки, само защото изглежда симпатичен.

7. Не се впускайте в преследване

Мъжете обичат да се чувстват истински мъже, оставяй им пространство и не се превръщай в лепка.
Free Pics Free Image Hosting Photo Sharing


8. Бъди честна

Не лъжи себе си и околните. Открий най-доброто в себе си и го покажи.

9. Не скачай веднага в спалнята

Когато една връзка започва със секс, рядко продължава като нещо различно от чисто сексуална.

10. Спри да търсиш

Не гледай на всеки мъж като потенциална възможност. Нали търсиш специалния?

козметика бг
Как да откриеш мъжа на мечтите си?
С Афродизиак,

За да откриеш принца на мечтите си, съвсем не е достатъчно да препрочиташ "Пепеляшка" всяка вечер ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots