четвъртък, ноември 19, 2009

Психотип

Параноиден
Обществен деятел по природа, политик, кариерист. Любими породи: лабрадор, ретривер, далматинец. От котките предпочита персийки и ангорки - бели или кайсиеви. Обожава ездата. В любовта е горещ и сластолюбив, но партньорът му винаги остава на второ място след работата. Затова, когато си избира половинка, той не гледа красотата, а деловитостта и възможността да му помогне в кариерата. Не е склонен към кръшкане, но и не отказва. Обаче, ако му изменят, изпада в депресия. Но може да прости, за да не се разчуе.


Истероид
По-често срещан психотип при жените - маниерни, артистични, вечни актьори.

Предпочитат екзотичните котки - сфинкс, шотландски клепоухи. При възможност въдят редки животни - чинчили, големи папагали, маймуни, хамелеони.

Любовта при истероидите е също толкова яръка и театрална, колкото животът им. Те упражняват всички еротични изкуства, смяна на партньори Ако жена от този тип хвърли око на някой мъж - няма прошка!
Мъжьт-истероид е ненадежден и безотговорен.



Хипертим

Веселяк, шегаджия, женкар. Дамският въриант - е общителна дама, необременена от морални принципи.



Любовта при този хипертим е безгранична.
Обожават лудориите, приемливи са всички форми . Но само по взаимно съгласие, защото те обичат всичките си партньори. Между другото, този психотип е най-злостнният разпространител на различни болести.
Привлекателността на партньора няма значение, количеството винаги превъзхожда качеството. В брака също така са склонни към измяна, но винаги са готови да се каят. А после отново изневеряват. Но пък никого за нищо не съдят.

Анн Джи гледа 89 хамстера, Роси Кирилова прибра от улицата рошавия Чебурашка.

Епилептоид
Стандартен. Иска всичко да му е "като при хората". Спазва закона, акуратен е, не обича да изпъква. Този тип се среща при жените и мъжете в равни дози.

Любими породи: немска овчарка, доберман, ризеншнауцер, КГБ-териер, кавказка и средноазиатска овчарка. От котките си пада по късокосместите в неярки разцветки. Често отглежда рибки, вълнисти папагалчета, декоративни зайчета.

Въпреки вроденото си морализаторство, е способен на изненади. Например мъжете имат влечение към воайорство. Може би, опитвайки да бъдат праведни, господата потушават нестандартните си желания?

Шизоид
Мислител от "ботанически" тип. Затворен в себе си. Любими породи: ловните - шпаньоли, сетери. Котките са трицветни или рижи.
В любовтя често е самотен, спасявайки се с мастурбация. Ако му провърви, ще намери подходяща половинка, но активно ще се
възползва от методическа литература по въпроса, вкл. Кама-Сутра, и старателно претворявайки я в живота, така че партньорът да не остане обиден.

Веднага щом човечеството встъпва в завършващата фаза на текущия цикъл, той постепенно се сливал със следващия, по-висш кръг.
С всеки пореден век или епоха човекът става все по-изтънчен, докато не бъде достигната кулминацията на неговото съвършенство, възможно в рамките на съответния цикъл. След това обратно движещата се вълна на времето отнася със себе си отломъците от следите и признаците на човешкия прогрес.

Един цикъл следва друг, незабелязано преливайки се в него; високо цивилизованото, процъфтяващо общество натрупва мощ и достига върха на своето развитие, след което постепенно отслабва ; и когато е достиганата крайната точка в низходящата дъга, човечеството отново се оказва затънало във варварство, както в началото на възхода.

Царства се разрушавали, нации се сменяли една с друга, така е ставало от началото на времето до наши дни; расите ту се издигали една след друга до висшата точка на развитие, ту се спускали до дъното на невежеството.


Къде ли сме се загубили , къде да търсим духовността ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots