понеделник, ноември 02, 2009

АУРА 2

Не само едноцветното излъчване на аурата е хармонично, но е възможно виолетовата аура да се комбинира и със зелено и розовата може да притежава син отенък. В тези допълнения се съдържат токове с особено напрежение. Затова е желателно да се комбинират цветовете като залог за бъдещи цветове на дъгата. В това отношение възможните комбинации са дотолкова разнообразии, че е невъзможно да бъдат предадени с бедната цветова гама на Земята. По същия начин е невъзможно да се вмести в земната звукова гама симфонията на сферите. Например вашият лилав и виолетов цвят нямат нищо общо с небесния пурпур.
Почти винаги срещата със стара аура от предишните въплъщения уморява. Най-вече когато кармата довежда не особено приятни спътници. Но когато такава среща привърши, настьпва облегчение, сякаш е върнато чуждо имущество. Не по-малко от половината от всички земни срещи произтичат от предишни въплъщения.

Представете си как коркови фигурки се привличат под въздействието на силно електричество.
Не всеки може да види аурата си по желание, защото законът на психическата енергия, освен от желанието, се нуждае и от множество други условия. Тези условия не възникват мигновенно, а тпябва да се натрупат при наличието на висши въздействия. Но и за висшите въздействия пътят не е лесен, защото те получават достъп само при открити врата. Всяко избягване на общуването с огнищата на най-фините енергии затваря вратата. По тази причина трябва да стане ясно в какво се състои плодотворного общуване. То зависи не само от напора на устрема, но и от грижливото отношение към обкръжаващите условия. Понякога временного мълчание представлява най-доброто средство за натрупване. Когато съзнанието е на степента на чувствознанието, лесно е да се разбере кое действие отговаря на необходимостта.
От съставките на аурата особено трудно могат да се видят наситеният зелен и благородният рубинов цвят.

Изумрудът и рубинът са две противоположности. Първият представлява израз на синтез, вторият - на самоотвержеността на подвига. Както синтезът и подвигът рядко могат да се съчетаят в една личност, така изумрудьт и рубинът рядко могат да се срещнат на едно място в чист вид. Единствено в размазани цветове те могат да се съчетаят одновременно. Изумрудът е по-близко до чашата, а рубинът - до окото на Брама.

"Както организмът трябва да расте от само себе си, така и аурата трябва да расте и се обогатява само отвътре " ... от У Ч Е Н И Е Т О Н А Ш А М Б А Л А

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots