четвъртък, февруари 04, 2010

Съдържание

За минута да се съсредоточим, да направим равносметка на съдържанието на деня, цялата тази енергия, информация, която в течение на деня събираме в себе си, но още не сме усвоили, акуратно да положим в кутийка...

... затваряме я с капак отгоре спускаме я надолу към сърцето. И ние се спускаме надолу заедно с нея, подобно на това, както рибата се спуска в дълбокия океан.
Повърхностните впечатления и вълни остават назад, нашето вътрешно “аз” ни затваря в своята прегръдка, ние се спускаме по-надолу, по-надолу , а ние чувстваме, че вътрешното “аз” вече е само е взело контрола и вече само ни кани да се спуснем все по-надолу и по-надолу, всички дневни впечатления остават далеч назад, мислите се спират, образите бледнеят, външните впечатления стават все по-размити ...

... за минута напълно излизаме от контрола над това, което става... А сега започваме изкачване нагоре, вътрешно “аз” ни облича костюма на вниманието, дава ни енергия за това, как точно и адекватно да възприемаме всичко произтичащо.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots