сряда, април 22, 2009

Винаги е необходимо да поправяме грешките с чувство на обич

Хармонията между хората се основава на постоянно усъвършенстване и поправяне на недостатъците, но за да се съхрани тази хармония, поправянето на недостатъците трябва да бъде извършвано с хармония в съзнанието/ най- трудния за разбиране фактор /

Обичаме ли истински или всичко е ефимерно...
Обичта се съхранява чрез предизвикателството на любовта, а не чрез самата себе си.

Ето защо, колкото по – трудно постижима е една цел, толкова по – ценна е тя за нас, когато я постигнем, и ако спрем да я оценяваме, отново ще загубим постигнатото...
Причината, поради която жената развива такава безгранична и безусловна отдаденост да закриля и да се грижи за децата си , се дължи на равновесието, което е резултат на саможертвата на създаването, на износването и даването .

В равновесието между причина и следствие, саможертвата и болката, се ражда или гняв и недоволство, или благодарност и разбиране, а единственият възможен за природата начин на възприемане е благодарността.
Това равновесие, което може да бъде открито навсякъде, всъщнот е прост природен закон, който е бил открит и провъзгласен от много забележителни учени още през далечната 530 година, пр.н. е. Цитат от Питагор от 530 година, пр.н.е.
" Жените, които никога не предизвикват мъжете нежно и с обич, с времето ще бъдат възприети като даденост, а мъжете, които не привличат жените си по любящ начин, с времето ще бъдат възприети като слабохарактерни.
Ако една жена никога не предизвиква мъжа си с нежност и обич, той вероятно ще загуби мотивацията си за любов, а ако мъжът не привлича и не предизвиква жена си нежно и любящо, тя също би загубила желанието си да дава любов."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots