сряда, април 15, 2009

Бъдете внимателни, защото това, което преследвате като истински красиво, понякога има груб и грозен /неприятен/ вътрешен вид.
Ако мечтаете за нещо красиво, бъдете внимателни какво точно преследвате, тъй като понякога истинската красота на пръв поглед и на външен изглед е грозна и груба. Ако търсите идеалните хора , първо се подгответе вие самите да бъдете перфектни, защото най – често привличането на двама души може да се превърне във взаимно щастие, когато тези двама души си приличат.


Бъдете готови и решени да се усъвършенствате и никога не се разконцентрирайте.
Помислете отново кое е това нещо, което наистина искате.

Изследвания на хора, постигнали необикновен успех, разкриват, че те са знаели какво точно искат преди да започнат да се борят и в момента, в който са осъзнали това, са си направили нагледен план, включващ себеусъвършенстване и “постоянно съсредоточаване” в желаната посока.
За да стигнем до /облака на щастието/, трябва да проявим /дадем изява на/ божието чувство и величие вътре в нас, защото еднаквите неща се привличат.

Ако вие просто търстите щастие и не знаете какво искате, може би е полезно да разберете, че щастието се състои от много неща и след постоянното изпитване на чувство на благодарност, може би следващото най – важно е постигането на личните ви мечти.
Понякога въодушевлението от постигането на мечтаното ни кара да засияем толкова ярко, че ние всъщност привличаме това нещо, което не осъзнаваме, че ще ни извиси в небесата.
Ако това е вашият случай, може би ще ви помогне да осъзнаете, че за да съградим и извървим нашия път към облака на щастието, трябва да проявяваме заложената в нас уникалност, защото най – често щастието се ражда, когато се срещат и привличат еднаквите неща.

“Всичко в природата е свързано и взаимозависимо”. !!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots