неделя, юни 21, 2009

Аура 2

Червените са физически и сексуални (буквален превод). Те обичат да изразяват себе си чрез своята чувственост и техните физически тела. Те живеят живота си тук и сега с голямо удоволствие, сила, смелост и самочувствие.

Червените обичат да живеят във физическата реалност, за да манипулират тяхната среда. Реалността, трябва да бъде реална/конкретна/ ясна за тях. Трябва да могат да виждат, пипат/ усещат на допир, слушат, вкусят и помиришат реалността. Червените не са абстрактни мислители. Стената си е стена и не е необходимо по-нататъшно обсъждане или спекулация дали е стена. Реалността е буквална, а не етерична или сложна.

Червените изискват доказателство, че нещо съществува. Те трябва да имат конкретно и осезаемо вещество. Червените ни напомнят, че имаме органи, че ние сме материя - плът и кръв. Тези строги личности ползват физическите аспекти на живота. Те не се опитват да видят живота, както илюзия или да се опитват да избягат от него, във фантастичен свят.

Oranges

Оранжевите са вълнуващите се, търсачите, и прибързващите от аура спектъра. Те обичат предизвикателството и емоциите на физическата опасност. Те обичат да предизвикват тяхната околна среда и излизат извън рамките на всички приети физическите граници.
Оранжевите поставят живота си на линията просто да се чувстват живи, залозите трябва да бъдат наистина на живот или смърт, за оранжевите, за да изпитат чувство на удовлетворение и осъществяване.

Те обичат адреналина от вълнението в лицето на опасността.

За оранжевите, тръпката, изкусните умения, както и емоциите са най-важното в живота. Всичко останало е просто пасивно съществуване. Актьорът и дубльор Джеки Чан, е добре известен пример на човек с оранжева аура.

Magentas

Пурпурните са редки и не се срещат често. Пурпурните са свободомислещите хора в аура спектъра. Те обикновено изглеждат като странни самотници. Те виждат живота от различна и необичайна перспектива. Те не избират да спазват обществените нрави, очаквания и стандарти. Те не следват ритъма на барабанистите на обществото, а следват ритъма на техните собствени барабанисти.

Пурпурните обичат да шокират хората, да ги разклащат от тяхното обикновено, монотонно съществуване. За пример - Пурпурните ще ходят надолу по улицата облечени в диви дрехи и с лилави индиански кичури. Другите хора обикновено нямат нерви или желание да живеят живота по начина, по който го правят пурпурните.

Поради тяхното скандално поведение, Пурпурните предпочитат да живеят в големите градове, където те все още не се открояват като много различни и не са под натиска на установения ред. Тези свободни духове обикновено не са загрижени за това, което мислят другите, но в големите градове за тях е по-подходящо, защото имат свободата да изразят себе си.

Много хора с комбинация от жълта и виолетова аура мислят, че те са Пурпурни, защото те са с много сходни качества и опит. Прочетете за живота смисъла на Жълтите, Виолетовите, и Пурпурните, за да откриете, кой е вашият реален цвят.

Пурпурните са склонни да се фокусират и наслаждават върху странното, чудато и необичайното на физическия свят. Те не са загрижени за духовните, хуманитарни или екологични каузи по начина, по който са Жълтите или Виолетови. Пурпурните предпочитат да живеят в „заети” градове. Жълтите предпочитат да живеят в по-естествена среда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots