събота, януари 31, 2009

трансформация


Силите, посочени от аспекта квадратура в хороскопа - действуват една срещу друга, всяка намесвайки се в изразяването на другата. Следователно, е необходимо те да бъдат хармонизирани от индивида, процес, който обикновено отнема години, когато личността бавно развива нови поведенчески модели и започва по-добре да разбира себе си. Силите, въвлечени в опозицията разкриват противоположните и все пак допълващи се подбуди към изразяване, които индивидът усеща непосредствено в отношенията си с другите хора.




Тези аспекти посочват също необходимостта да бъдат хармонизирани тези полярности, но опозицията специално набляга на необходимостта от осъзнаване не само на своите, но и на желанията, очакванията и гледните точки на другите. Хармонизацията спомената по-горе, може да стане само чрез развиване на по-висше осъзнаване на силите и въвлечените подбуди
...

... напрегнатите аспекти - и елементът или елементите, в които се откриват най-много напрегнати планети. Понеже за напрегнатите аспекти може да се смята, че показват областите, където ние сме длъжни да се научим да усъвършенствуваме натурата си, да правим корекции и да изграждаме нов подход, от това следва, че всяка планета, (особено всяка “лична” планета), включена в такива аспекти, трябва да се разглежда не само в съответствие със собствената й природа и фундаментални принципи, но и в съответствие с елемента на знака, в който се намира...

4 елемента - фактическите нива на енергия и измерение на живота, които индивидът може непосредствено да изпита, тогава елементът на всеки знак, който съдържа една или повече от тези силно заредени, напрегнати планети неизбежно е измерението на живота, където има нужда от корекция и усъвършенствуване. Елементът, в който намираме такива планети показва какъв вид привързаности и желания са най-силни за нас, каква е една от най-важните цели на този живот и кои области от живота продължават да ни причиняват проблеми и, следователно, се нуждаят от трансформация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots