понеделник, септември 03, 2012

Тайната на езерото

Това е името, което мъдреците давали на древната техника да си служиш с позитивни образи, за да повлияеш върху ума. Затвори очи, поеми дълбоко въздух няколко пъти. Ще усетиш как след две-три минути мускулите ти се разпус...кат.След това си представи в съзнанието си картините на всичко, което искаш да бъдеш , да имаш и да постигнеш в живота си. Ако искаш да бъдеш най-добрият баща на света, се представи как се смееш и играеш с децата си, как отговаряш на всеки техен въпрос с отворено сърце.
Магията на визуализацията може да се приложи в най-различни ситуации. Последователната употреба на този метод ще ти донесе всичко каквото пожелаеш, включително и финансови и всякакви материални блага, ако това е важно за теб. Осъзнай, че умът има магическа сила да привлича всичко, което желаеш в живота си. Ако нещо в живота ти липсва, то е защото липсва в мислите ти. Задържай в съзнанието си прекрасни картини. Дори един негативен образ отравя нагласата на съзнанието. Щом веднъж изпиташ радостта , която тази древна техника носи, ще разбереш безкрайния потенциал на ума си и ще започнеш да освобождаваш запаса от способности и енергия , която сега дреме в теб. Робин Шарма – Монахът , който продаде своето ферари

Няма коментари:

Публикуване на коментар

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots