понеделник, юли 26, 2010

двете точки 2


Идете до прозореца или до масата и прокарайте пръстите на ръката си по повърхността. Целта на тази игра е да намерите място по повърхността, където пръстите ви просто ще залепнат и ще спрат да се движат. Когато откриете тази първа точка, задръжте ръката си на нея.
Поддържайте придърпването, докато пръстите ви продължават да са в контакт с точката.
Сега придърпайте пръстите на другата ръка по същата повърхност, като търсите ново място, където те ще се спрат и залепнат. Когато го намерите, придърпайте ръката си по досока на първата точка, но без да я отделяте от повърхността,
Мислено свържете двете ръце или двете точки. Когато направите това, вие създавате връзка, която ви позволява да направите измерване, защото фотоните зи са „оплетени" или свързани.

Упражнявайте се да правите това многократно с различни повърхности, докато стане нещо съвсем естествено и лесно за изпълнение. Така ще се подготвите за успешна работа с енергийната матрица върху себе си или върху някой друг, върху място или нещо.
При това фокусирано наблюдение или измерване на двете фиксирани точки вие навлизате в сферата на светлина и информация на квантово ниво, като създавате връзка между тях. Има много области, в които това ще действа по този начин и толкова добре, независимо какви са двете точки, които сте избрали. Няма „правилна" точка, която трябва задължително да намерите и да почувствате. Каквото и да изберете за своите две точки, ще се получи, при условие че чувствате връзката или „придърпването" между тях... Р.Барлет

двете точки



Когато решите какво искате да изживеете и повярвате, че това, което може да направи един човек, може да го направи и всеки друг, вие задействате механизма на успеха. .... актът на приемане на решение за това как и какво ще наблюдавате на квантово ниво кара обекта на вниманието ви да приеме поведение и да се движи по определен или предварително зададен начин. Това не е просто илюстрация на идеята за „съзнание над материята". Не, това е пример за съзнанието като материя, защото те двете са едно и също и са неразделно свързани от подобното на лазер свойство на насоченото внимание към обекта, който имате за цел.
Интересна е техниката на „двете точки", основното средство за всичко, което правим в енергийната матрица...

 

 

Blog Widget by LinkWithin

СВЕТОГЛЕД

Моята снимка
Не си поставяйте цели спрямо това, което другите хора мислят за важно. Само ти знаеш, кое е най-добро за теб! Не позволявай на Живота да ти се изплъзне, като живееш в миналото или в бъдещето. Живея пълноценно всеки Ден, Направете го и Вие за да бъде пълноценен и вашия Живот!

Snap Shots